Podcast: Møt Heidi Marja – dama bak «Følelseskarusellen»

POPULÆRE SAKER

Heidi Marja Norman er ei empatisk og kunnskapsrik dame. 42-åringen kommer fra Tromsø og er halvt finsk. I sitt firma Fra mitt hjerte til ditt hjerte arbeider hun som chakrayoga-coach, healer, kursholder og forfatter. – Yoga er sterkt helsebringende og jeg er avhengig av å gjøre det daglig, sier hun.

Hun har vært veldig syk og møtt veggen, sittet i rullestol på det verste. Men det var da redningen kom, yogaen og det å lande på matta, ble en velsignelse. Heidi Marja er kunnskapstørst tobarnsmamma, med  fire store lidenskaper: Yoga, Chakra, skriving og produksjon av sin podcast “Love, joy and heartset” , der hun intervjuer mennesker fra hele verden om interessante tema. Hun jobber via nett, og lenge før koronaen skapte restriksjoner tilbød hun også yogatimer online fra sin base i Tromsø. Som coach liker hun å bidra til å lose mennesker  på deres livsreise. – Min passion er å hjelpe andre på veien til et gladere liv som også gir ei god helse, sier hun. Til tross for at hun hele livet har slitt med dysleksi, elsker hun å skrive. Boka hennes “Følelseskarusellen” kom ut på norsk for fem år siden, og er basert på egne erfaringer.  Nå jobber hun med å få den oversatt. I denne episoden får du bli bedre kjent med denne hjertegode, sterke dama. www.heidimarja.no

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter.      Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker