Podcast: Her er «Trine Dahlmo-metoden» !

POPULÆRE SAKER

 

I denne podcasten møter du en kostholdsgründer som ikke tror på rigide dietter. – Velg den brede vei – det gir varige resultater, sier Trine Dahlmo bestemt.

Hennes speltbrød som hun utviklet i 2003, kommer nå i salg i Nordland og Trøndelg i Coop-butikkene, men i mars kommer lavkarbo frø-knekkebrødet i salg over hele landet!

Tekst og podcast: Marianne Lovise Strand 

Hun var utdannet økonom og hadde lederjobb i Staten, men to grensesprengende opplevelser fikk henne til å forlate sin trygge jobb, ta ny utdanning og starte for seg selv.  Da hennes yngste datter var tre år og veldig mye syk, erfarte foreldrene at hun ble veldig mye bedre av å legge om kostholdet. Da fant Trine Dahlmo (53) ut at hun ville utdanne seg innen ernæring og tok i tillegg NLP (Nevrolingvistisk programmering.

10 000 klienter

I løpet av sine 20 år som ernæringsterapeut har hun hatt nærmere 10.000 klienter og lært mye av dem.

–  Jeg har blitt en sterk motstander av den smale sti og forkjemper for den brede vei, sier Trine. Hun har gang på gang erfart at det er et sammensatt og variert kosthold som det enkelte mennesket kan trives med livet ut og som gir de varige resultatene på vekta. Og, når det gjelder hva man kan spise så er det ikke enten eller. Trine stiller spørsmålet :  Hvorfor ikke både og?

Trine Dahlmo-metoden

Møt Trine, ei drivende dyktig dame som har bygget opp nasjonalt team som holder kurs i hennes egen metode –  Trine Dahlmo-metoden.

Trine er også forfatter og har gitt ut boka Lettere på Cappelen Damm. Flere bøker om kosthold er på agendaen. – Jeg brenner for å dele det jeg har erfart slik at flest mulig kan få et bedre liv, sier hun entusiastisk. Lyst å vite mer om Trine?  Talytt!!www.trinedahlmo.no 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker