Member Directory

Utdannet ved Naturterapiskolen, Axelsons Gymnastiska Institut, Academy of Acupuncture, Biopatiskolen, Aromaterapiskolen
Jobbet som naturterapeut siden 1986 med hovedfokus på Vega- og allergitest, urte- og naturmedisin, biopati, akupunktur og fotsoneterapi, de senere år også kosmetisk akupunktur og gen- og mikrobiomtesting.
Eva ble tidlig etter egen helseopplevelse overrasket av at det som legene ikke kunne hjelpe med, fantes det en alternativ løsning på. Dette trigget nysgjerrigheten, og dermed begynte en livslang ferd innen det litt mer utradisjonelle helsevesenet.
Hun har funnet ut at det gamle ordtaket stemmer; Kunnskap ER makt, også når det gjelder oss selv. Jo bedre vi kjenner egen kropp, alt fra gener, mikrober, intoleranser, aktivitetsbehov, mineralnivå, tankesett etc, jo lettere er det å ta lure valg for å optimalisere egen helse.
Hennes brennende interesse for den usynlige verdenen vi bærer i oss har alltid ligget under, og de senere års forskning om mikrobiomet – vårt indre mangfoldige miljø og samspill med mikrobene – har definitivt nøret opp under denne. Og når hun nå har et verktøy som dna-testing av bakteriene gjennom et anerkjent laboratorium tilgjengelig, er «nerden» overlykkelig og entusiastisk!
Eva er en del av terapeutsamarbeidet Helhetshelse – http://www.helhetshelse.no – der det også tilbys hårmineralanalyser, akupunktur, osteopati, massasje, rosenterapi og biodynamisk psykoterapi, for å nevne noe. Helhetshelse holder til i Ole Vigsgt 16 på Majorstua i Oslo, men en del av konsultasjonene (som f eks mikrobiomtesting) kan foretas pr telefon eller på zoom.
Hun bistår også firmaet Helse-Test AS – http://www.helse-test.no – med kurs og support til mikrobiomtestene. Her vil det bli holdt nye, spennende kurs så snart det blir tillatt igjen!

Silje har helt siden hun var barn elsket alt som spirer og gror, og drømte om å bli gartner når hun ble stor. Hun ble riktignok ikke det, men beholdt definitivt lidenskapen for alt som spirer! I dag driver hun spirelykke.no, og kursvirksomhet hvor hun lærer andre å dyrke. Hun er levende opptatt av lykkefølelsen og mestringsfølelsen som oppstår ved å dyrke litt selv, og ikke minst av det miljømessige fotavtrykket vi setter etter oss. Hun er i tillegg foredragsholder, frilanser og terapeut. Silje er utdannet Diplommarkedsfører fra BI, Gestaltterapeut fra NGI og har fag på masternivå innen økonomisk kriminalitet og ledelse. Hun har også jobbet mange år både innen bank, men også i Innovasjon Norge hvor hun har hjulpet oppstartselskaper til vekst internasjonalt.